Arretjescake actie van Francis Kruizinga

Hoi Allemaal,

Zal me even voorstellen ik ben Francis Kruizinga heb een eigen sportbedrijf HIIT by Fran in Hengelo. En probeer mensen te motiveren bij het sporten en hun doelen. Daarnaast moeder van Indy en getrouwd met Maikel.

Ik volgde stichting RuimvolKOENde al een tijdje, omdat mijn man een collega is van de vader van Koen. Zag goede acties voorbij komen op social media om geld in te zamelen voor dit mooie doel. Maar zag het steeds te laat en dan was de actie alweer afgelopen.

Maar wilde ook graag mijn steentje bijdragen aan de stichting. Dus bedacht ik een leuke actie om arretjescake te gaan verkopen onder mijn sporters, volgers op social media, familie en vrienden. Ze hadden de keuze in een halve of hele arretjescake.

Voor een sportvrouw natuurlijk niet meest voor de hand liggend om arretjescake te maken, want het is niet echt gezond. Maar goed als je veel beweegt mag je af en toe ook wel wat lekkers eten toch? En al zeg ik het zelf deze arretjescake met het recept van mijn oma is super lekker!!  

Ik heb mijn actie op social media gedeeld en dacht nog als het maar gaat lopen. Nou ik kan je vertellen dat liep super. Veel mensen wilden de stichting RuimvolKOENde graag helpen door een halve of hele arretjescake te bestellen. In totaal heb ik al 43 arretjescakes mogen verkopen.

Maar om ook nog aan de sportieve kant te blijven komt er binnenkort nog een leuke sportieve actie waar mijn sportleden en andere belangstellenden aan mee kunnen doen. Hou de socials dus lekker in de gaten…