ruimvolKOENde

Anne-Carien

De stichting

Om Koen te kunnen ondersteunen in alle uitdagingen die op zijn pad komen, is in 2021 Stichting RuimvolKOENde opgericht. Soms is er namelijk geld of zijn er andere middelen nodig om die uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Als stichting zoeken we daar voor hem dan de juiste hulp bij – misschien wel hulp van jou. De naam van de stichting is trouwens bedacht door Iris, een dochter van de bij Koen betrokken onderwijszorgconsulent. Want al heeft hij een beperking, hij is slim én gelijk aan ieder ander. Ruimvoldoende dus!

De missie

Onze stichting heeft als missie om Koens levensvreugde, geluk en vooral ook zelfstandigheid te vergroten. Het doel is om hem op zijn éigen manier te laten meedraaien in de maatschappij. Dat wil hij ook – niets liever dan dat zelfs.

Anne-Carien
Anne-Carien

Wie is wie?

Links op de foto sta ik, Angelique – degene die jou hier op de website Koens verhaal vertelt. Daarnaast staan Koens oom Alfred, zijn broer Daan en zijn tante Anne-Carien. Samen vormen we het bestuur van Stichting RuimvolKOENde en zetten we ons voor Koen in.