Boer zoekt Plukker – Wij zoeken jou!

Kom je ons helpen met het plukken van fruit voor Stichting RuimvolKOENde? 

Wij kunnen weer aanschuiven bij de fruitcommissie ‘De Schoof’, net als vorige jaren. Jouw hulp wordt opnieuw gevraagd! Dankzij de bus kan Koen weer op pad gaan, waardoor er nieuwe uitdagingen en kansen ontstaan voor zijn ontwikkeling en plezier.

Samen plukken is het combineren van het nuttige (geld bijeenbrengen voor Stichting RuimvolKOENde) met het aangename (lekker bijkletsen) en dat in de gezonde buitenlucht.

Voor de grote zaterdag pluk op 31 augustus kunnen wij met 12 zaterdag plukkers aansluiten. Daarom kun je je nu alvast opgeven (minimumleeftijd 18 jaar).

Samen met de beide kerken in Daarlerveen gaan we perenplukken in de polder. Om 7.45 uur melden wij ons in de boomgaard en krijgen uitleg (vertrek: 6.30 uur vanuit Daarlerveen). We plukken van 8.00 tot 16.00 uur. Ook gaan we weer op door-de-weekse dagen plukken in andere boomgaarden. Daar plukken we van 8.00 tot 16.30 uur. Als er bij de door-de-weekse pluk slechts één of twee opgaven zijn, dan maken wij een combinatie met andere plukkers. Geef je voorkeur alvast op!!! Plukken is niet moeilijk, maar wel gezellig! Wij plukken alleen laagstambomen. Dus geen klimwerk met de ladder! De geplukte peren of appels kunnen direct in een verrijdbare bak gelegd worden. Dus geen zwaar tilwerk met volle kisten. Wanneer je ‘weer’ wilt helpen plukken, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Stuur ons dan een bericht via app of mail, zodat we contact met je kunnen opnemen. Je krijgt dan de nodige informatie. Hopelijk tot snel!!!

Ook komt er begin oktober weer een appelverkoop. Later meer hierover.

Mede namens de ‘Fruitcommissie’, Angelique KleinJan

Opgave en informatie bij: Angelique KleinJan: 06-52442004

Mailadres: stichting@ruimvolkoende.nl