De unieke marathon ervaring van Simone en haar doneeractie

Wat een unieke ervaring is het om de marathon te lopen. Mijn voorbereiding voor de wedstrijd verliep goed, totdat ik een paar weken geleden corona kreeg. Hierna lukte het me niet meer om de lange duurlopen te volbrengen. Geen energie. Om de batterij op te laden heb ik de laatste weken veel rust genomen, dit om de marathon linksom of rechtsom uit te kunnen lopen. Want dat was één van mijn doelen. 

Mijn voornemen om een rustig tempo te lopen en vooral te genieten van alles rondom en op het parcours heb ik kunnen uitvoeren. Mede gesterkt door heel veel aanmoediging via lieve berichten, supporters langs het parcours en de steun van Wim en Angelique, die op de fiets telkens weer opdoken, heb ik de finish net onder de vijf uur gehaald. Eenvoudig was het niet. 

Terwijl ik deze blog schrijf, zit ik nog vol met adrenaline. Niet alleen door de marathon ervaring, maar ook omdat heel veel lieve mensen de thermometer van de Stichting RuimvolKOENde met maar liefst 920 euro hebben doen laten stijgen! En dat was mijn voornaamste doel.  Heel erg bedankt allemaal!

Simone Karkdijk

Lees ook de blog “Na een heftig gevecht loopt ze de Enschede marathon voor steun aan stichting RuimvolKOENde“.