Na een heftig gevecht loopt ze de Enschede Marathon voor steun aan Stichting RuimvolKOENde

Simone Karkdijk, de nicht van Angelique, gaat het aanstaande zondag doen. Dan loopt zij de hele Enschede Marathon als één van de deelnemers met een uniek hardloopverhaal. 

Benieuwd naar haar verhaal? In deze blog vertelt ze het.

 

Twee unieke hardloopverhalen in één marathon

Hallo, ik ben Simone Karkdijk, nicht van Angelique. Ik heb door de jaren heen veel meegekregen van Koen zijn verhaal. Ik heb veel bewondering voor de inzet van het gezin van mijn nicht! 

In mei 2018 kreeg ik de diagnose borstkanker. Over twee jaar hoop ik de laatste behandeling van het pittige traject af te ronden. En net als Koen en zijn familie plannen te gaan maken voor een mooie toekomst!

Door hen kunnen grote stappen gezet worden met een speciaal vervoermiddel voor Koen. Wat zou het fijn zijn als er op korte termijn voldoende geld is om een dergelijk vervoermiddel aan te kunnen schaffen.

 

Doneer ook je steun aan deze hardloopster en haar unieke hardloopverhaal

Ik hoop hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Ik ben een fervent hardloper. In het begin van mijn behandeling was ik al blij als ik 200 meter aan één stuk kon “hardlopen”. Met vallen en opstaan werd de afstand steeds een beetje langer. Op 24 april start ik op de marathon van Enschede om zo geld op te halen voor Stichting RuimvolKOENde. Ik zie er eerlijk gezegd best wel tegen op. Het is tenslotte 42 kilometer en een beetje. En ik loop niet meer zo lekker en makkelijk hard als vroeger. Ik hoop dat mijn strijd u een donatie waard is voor Stichting RuimvolKOENde. Alvast hartelijk dank.

In een blog na 24 april zal ik vertellen hoe mij de marathon van Enschede vergaan is.

Ook als je niet deelneemt aan de Enschede marathon kan jij je steentje bijdragen

Wil je ook graag je steun getuigen aan Simone en haar bijzondere hardloopverhaal? Zet je dan nu in en help Koen en zijn moeder op weg naar die bus om in geluk naar buiten te kunnen. Verdienen we dat niet allemaal?